"Halil Kara" Arama Sonuçları

Kitap Söyleşisi

Derneğimizde hanımlara yönelik her ay farklı bir kitap kritik dersi yapılmaktadır. Yapılan kitap kritiği derslerinin bu ay ki kitabı "Teselliler Kitabı" oldu. Kitabın müellifi Sosyolog - Yazar / Yusuf Özkan Özburun hocamızla kritiği derneğimizin seminer salonunda gerçekleşecektir. Tüm Hanımlar davetlidir

Evim Evindir Diyen; Erkam Bin Ebi'l Erkam

16. Örnek Nesil Konferansı Eğitimci - Halil Kara hocamızın sunumu ve "Evim Evindir Diyen; Erkam Bin Ebi'l Erkam" konusuyla bu hafta Cumartesi akşamı 8.30'da. Asr-ı saadet iklimini beraber yaşamaya ne dersiniz?

Efendimizin Havarisi - Zübeyr Bin Avvam

14. Örnek Nesil Konferansı Eğitimci - Halil Kara hocamızın sunumu ve "Efendimizin Havarisi - Zübeyr Bin Avvam" konusuyla bu hafta Cumartesi akşamı 8.30'da. Asr-ı saadet iklimini beraber yaşamaya ne dersiniz?

İlminden Dolayı Tebrik Edilen - Ubey Bin Kaab

13. Örnek Nesil Konferansı Eğitimci - Halil Kara hocamızın sunumu ve "İlminden Dolayı Tebrik Edilen - Ubey Bin Kaab" konusuyla bu hafta Cumartesi akşamı 8.30'da; asr-ı saadet iklimini beraber yaşamaya ne dersiniz?

Ensar'ın Sancaktarı - Sa'd Bin Ubade

12. Örnek Nesil Konferanslarından "Ensar'ın Sancaktarı - Sa'd Bin Ubade" konusuyla Eğitimci Halil Kara hocamızın sunumu ile bu hafta Cumartesi akşamı saat: 8.30'da gerçekleşecektir.

Temsilcilerin Temsilcisi - Es'ad Bin Zürare

11. Örnek Nesil Konferanslarından "Temsilcilerin Temsilcisi - Es'ad Bin Zurare" konusuyla Eğitimci Halil Kara hocamızın sunumu ile bu hafta Cumartesi akşamı saat: 8.30'da gerçekleşecektir.

Ümmetin Emini - Ebu Ubeyde Bin Cerrah

10. Örnek Nesil konferanslarından "Ümmetin Emini - Ebu Ubeyde Bin Cerrah" konusu Halil Kara hocamızın sunumu ile bu hafta Cumartesi akşamı 8.30'da

Örnek Nesil - Zeyd Bin Sabit

Örnek Nesil 2015 - 2016 Konferanslar Serisinin 9. Konferansı Araştırmacı - Yazar Halil Kara Hocamızın Gözetiminde Bu Hafta Cumartesi Akşam 8.30'da Başlıyor